keskiviikko 19. elokuuta 2015

Playsson.net klinikka

Lissu on saikun jälkeen päässyt taas töihin 
Moi!
Oltiin lauantaina kisoissa pitkän tauon jälkeen hyppäämässä. Ajeltiin siis Santahaminaan hyppäämään ensimmäinen luokka eli 60cm. Verkassa Ponde oli ärsyttävä mutta rata meni ihan jees ja saatiin 0/0 ja 3 sija.


Sunnuntaina meillä oli Mikael Walhmanin klinikka lahdessa. Oltiin perillä hyvissä ajoin ja päästiin katselemaan ensimmäisen ryhmän alkua. Pian meninkin verkkailemaan kentälle, otettiin askellajit vain läpi ja sitten päästiinkin manesiin sisään. Ponde oli sunnuntaina niiin paljon rauhallisempi kuin lauantaina joten mentiin turvallisin mielin maneesiin.


Alussa jokaisesta kerrottiin vähän perustietoja samalla kun käveltiin maneesia läpi.
Ripeästi päästiinkin puomien pariin, ymåyrällä ravissa paria puomia sekä toisessa päässä laukkapuomit. Kaikki meni okei ja jatkettiin kavaletti jumpalle josta 6-7 laukkaa pystylle. Videolta näättekin tehtävät kun niitä on vähän vaikea selittää. Jatkoa varten saatiin ohjeeksi katsoa että rytmi säilyisi koko radan samanlaisena eikä tulisi niin isoa eroa esteiden jälkeiseen elämään.Tykkäsin valmennuksesta ja ainakin meillä oli kivaa! Toivottavasti muillakin :) Kiitos playsson.net sekä ponin omistajaa ponin lainasta! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=96W2H9vbAz8&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti